Om oss

Bård Blikk AS er et Kobber- og Blikkenslagerfirma som ble etablert i 1996 av 3. generasjons blikkenslagermester Bård Johansen. Firmaet har i dag 10 ansatte.

For tiden er vi på jakt etter både blikkenslagersvenn og lærling

Vi er opptatt av å holde faget i hevd ved å vise engasjement, stolthet og kvalitet i håndverket vi utfører. Dette ivaretas gjennom våre sertifikater og faglige medlemskap. For våre ansatte legger vi vekt på å skape sikre og hyggelige arbeidsplasser gjennom god, faglig opplæring og sosial deltagelse.

Våren 2008 flyttet vi inn i nye lokaler i Sandstuveien 43. Dette har bidratt til et sunt og hyggelig innemiljø, samt god tilretteleggelse for effektiv produksjon og miljøvennlig drift.

Idéen om de karakteristiske lokalene under T-banebrua på Brattlikollen kom da Bård Johansen oppdaget tomten under en kveldstur i år 2000. Etter en langvarig prosess med utforming av tegninger og modeller til kommunen for å vise at idéen lot seg gjennomføre, endte det med igangsettelsestillatelse desember 2006.

Vi er stolte av bygget vårt og har lagt stor vekt på at det skal være funksjonelt, gli sammen med T-banebrua over, og samtidig få et spennende utseende. 

Bidragsytere til å hjelpe oss med å planlegge og få til dette har vært Arkitekt Baard Muggas, Kom Inn AS, og Bolt Metalldesign AS.

 • Bard

  Bård Johansen

  Mobil:
  91 15 18 02
  Stilling:
  BLIKKENSLAGERMESTER

  Bård Johansen (57) begynte i lære hos Olaf Johansens Eftf. AS som 3. generasjon blikkenslager i 1978. Her tok han svennebrevet i 1982 og var styreformann og daglig leder i fem år, før han etablerte Bård Blikk AS i 1996.

  33 år gammel ble Bård tidenes yngste oldermann i Oslo Kobber- og Blikkenslagerlaug, hvor han har vært aktiv siden han tok mesterbrevet i 1984.

  Bård tegner Sentral Godkjenning for Bård Blikk AS, og innehar alle godkjenningsområder det er mulig å ha innenfor blikkenslagerfaget.